Nya stjärngäster i Umeåguidens podd

Har du hunnit lyssna på Umeåguidens podd än? Inte? Då är det dags! Amanda Darehed och Filippa Rosenberg lotsar alla som är nyfikna på Umeå och dess profiler genom avsnitt fyllda av skratt och kärlek för världens bästa stad.

I premiäravsnittet av Umeåguidens podd är det supersoulstjärnan Molly Hammar som gästar Amanda och Filippa. Molly föddes i Umeå och älskar fortfarande sin första hemstad. Det pratas om att vara singel i en pandemi, om personlig utveckling – och så utmanar vi Molly i ett Disney-quiz (förlåt Molly).

Umeåguiden har även bjudit in Sveriges näringsminister Ibrahim ”Ibbe” Baylan till podden, legendarisk Umeå-bo under 90-talet och 16 år framåt. Vi snackar universitetsminnen, leker pest eller kolera och reder ut vad som egentligen hände i den så kallade snuskskogen. Kan han tänka sig att flytta tillbaka till Umeå? Och skulle han hellre käka frukost med Jimmie Åkesson varje dag eller få en hostattack varje gång han ska framträda offentligt?

I poddens tredje avsnitt levererar bartenderlegenden tillika Umeåprofilen Emil Åreng (starka!) drinkar till Filippa och Amanda. Med hjälp av världens bästa Hernö Gin bjuder han på negroni warmers som avnjuts utomhus i vårsolen. Det mysiga samtalet innehåller barndomsminnen, drömmar om en restaurang med lyxig skolmat, Stockholm vs Umeå – och baksidorna med att jobba med alkohol.

SPONSORER

Podcasten har under de senaste tre avsnitten varit sponsrade av Mofab, Phoneix, Dina Försäkringar och Hernö Gin. Vill du också vara en del av vår podcast? Kontakta amanda@umeaguiden.se!

Länk till Spotify:
https://open.spotify.com/episode/3vxzExdXDJX7tbs5OOVL76

AMANDA DAREHED & FILIPPA ROSENBERG

Mer innehåll från Umeåguiden

Nyheter i korthet

DET HÄNDER MYCKET INOM NÄRINGSLIVET I UMEÅ. Företag expanderar och bryter ny mark, vissa växer...

6 tips för en lyckad konferens

FÖR ATT LYCKAS MED EN KONFERENS KRÄVS EN DEL FÖRBEREDELSER. Det sitter i  detaljerna och...