Saker att göra i Hemavan Tärnaby

Visste du att i Hemvan Tärnaby händer det alltid något kul? Det finns massor av aktiviteter för både stora och små. Allt från skidor och mys till bowling och bus.

Jul och nyår
Boka in ett besök i jul och upplev snötyngda björkar, knarr under fötterna och kanske en brasa som sprider stämning och värme i huset. Mellan 24 december och 2 januari bjuder Hemavan Tärnaby in er till ett mysigt julfirande och en underbar plats för att fira in det nya året. Och för suverän skidåkning förstås!

Snowboard- och skidtävling
På Folkan i Tärnaby finner du Tärnaby Bowling. Där finns fyra banor och allt du behöver för att bowla. Glass och kaffe finns att köpa på plats. Det går lätt att boka banor via deras Facebook-sida, ringa eller bara stiga på.

Skoteråkning
Hemavan Tärnaby erbjuder fantastiska möjligheter att med hjälp av en skoter ta sig till platser som man inte når så lätt på fri fot eller på skidor. Det är en stor frihetskänsla att utnyttja skoterns kraft och resurser i lössnöåkning eller köra långa sträckor på välpreparerade skoterleder. Hyr en skoter, följ med på en guidad tur och upplev fjällen som man bör.

Bad och bastu
Tänk att få koppla av med ett värmande bastubad, efter en heldag i backen. I Hemavan Tärnaby finns allt från vedeldad bastu och badtunnor till uppfriskande bastubad, relaxande massage och akupunktur.

Bild: PIXABAY
Text: ROBIN FJÄLLSTRÖM

Mer innehåll från Umeåguiden

Projektplanering – hjälp att styra upp ditt byggprojekt

 Sitter du hemma och planerar ditt nästa renoverings- och byggprojekt? Oavsett om du vill bygga...

Guidens festivalguide

Vi kickstartade festivalsommaren med en festival som ligger oss varmt om hjärtat - BRÄNNBOLLSYRAN! Som...